DOBRODOŠLI U TEHNOEXPORT

Proizvoda
0
Godina iskustva
0
Zadovoljnih klijenata
0 %

O kompaniji

Kompanija je osnovana 1953. godine kao porodična firma i mala radionica. Kompanija je 1992. promenila ime u Tehnoexport.

Tehnoexport je danas vodeći proizvođač HVAC proizvoda, sistema i sanitarne opreme.

Tehnoexport proizvodi široku paletu HVAC proizvoda, počevši od polu-fleksibilnih aluminijumskih kanala, pvc kanala, neizolovanih laminiranih i izolovanih kanala. Takođe proizvodi različite tipove prigušivača zvuka i dodatne opreme.

Dodatno proizvodimo i sanitarnu opremu, sa širokim spektrom fleksibilnih sifona, podnih odvoda i pribora za kupatila.

80% OF Global Export

Countries
0

There are more than 60 customers worldwide, at this moment

Brend Tehnoexport je poznat po kvalitetu svojih proizvoda i brzom snabdevanju. To potvrđuje i njegovo učešće u prestižnim projektima širom sveta.

Kvaliteta Tehnoexporta je međunarodno priznata zahvaljujući saradnji sa važnim HVAC distributerima; Nedavno je Tehnoexport odlučio samostalno pristupiti međunarodnom tržištu, nudeći konkurentne komercijalne uslove.

Uspeh naše kompanije je zahvaljujući jakom i inovativnom organizacionom pristupu i međunarodnom iskustvu, profesionalizmu i efikasnosti našeg osoblja. Postignuti rezultati, samo uz podršku vlasničkih kapitala, osnova su našeg budućeg operativnog i finansijskog rasta.

Misija

Vizija

Misija kompanije Tehnoexport je da postane svetski priznata kompanija na tržištu HVAC kategorija i sanitarnog programa , koristeći savremene, inovitativne i kvalitetne servise svojim kupcima,kako bi kreirala održiv rast za društvenu zajednicu i sopstvenu organizaciju.

Vizija kompanije Tehnoexport jeste da postane lider u proizvodnji i prodaji fleksibilnih cevi za potrebe klimatizacije i ventilacije kao i sanitarnog programa na tržištu EU.