Slide
Antibacterial
Novi proizvodi
Aaa bonitet
(13) Akcija (slivnici) slajder za sajt - Texo
(15) Akcija (ventilatori) slajder za sajt - Texo
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Sifons

SIFONI

Jednodelni i dvodelni fleksibilni sifoni za sudoperu, lavabo, kadu, tuš kadu, kupatilske ormarićem, pisoar, wc veze, odvodne veze, cevi sa konektorima…

TECHNISCHE LEIDINGEN

TEHNIČKE CEVI

Tehničke cevi namenjene su za ventilaciju, klimatizaciju i aspiraciju stambenih i industrijskih objekata.

ACCESSOIRES

GALANTERIJA

Kupatilska oprema kolekcije „Allegra“ i „Dante“. Kuke za peškire, držači za sapun, držači za četkice i držači za toalet papir.

VENTILATIESYSTEMEN

VENTILACIONI SISTEMI

Kutije ventilacionih sistema izgrađene su od ABS-a Prednost ABS-a je manja težina, bolja izolacija, dug vek trajanja i otpornost na koroziju. Koriste se u centralnom sistemu klimatizacije i ventilacije kao konekcija između fleksibilne TEXO cevi i “grille” ventilacione rešetke.

HVAC sistemi

HVAC Sistemi

Sistemi za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju su lagane, fleksibilne, termičke izolovane cevi projektovane za ugradnju u ventilacione i klimatizacione sisteme.

Afvoer

SLIVNICI

Slivnici za odvod podne tečnosti su deo kupatilskog elementa koji su dizajnirani tako da budu neupadljivi i praktični da propuštaju i omoguće odvođene dovoljne količine vode u slučaju eventualne nezgode.

Ventilator

VENTILATORI

Četvrtasti ventilatori sa klapnom, industrijski ventilatori, okrugli ventilatori, okrugli ventilatori sa klapnom, ventilatori sa inox klapnom, ventilatori sa tajmerom i senzorom, okrugli ventilatori, usisno potisni ventilatori i ventilatori sa plastičnom rešetkom.

dimnjak

DIMNJAČKI SISTEMI

Dimnjački sistemi izgrađeni od fleksibilne TEXOFLEX RF cevi.

KATALOG HVAC

KATALOG TEHNIČKE CEVI

KATALOG SIFONI

69. godina tradicije

Tehnoexport je kompanije koja se dugo godina uspešno bavi proizvodnjom i prodajom opreme za kupatilo.

Fleksibilni sifoni i fleksibilne cevi su vodeći proizvodni program naše kompanije, a pored njih raspolažemo bogatom kolekcijom wc veza, kupatilskih slivnika, galanterije, ventilacionih sistema, ventilatora i dimnjaka.

Početak datira od 1953. godine kada je, kao porodična firma, osnovana samostalna zanatska radnja.